joi, 19 februarie 2009

Yuppyyyyy!!!!!

Ia cititi aicea:

„Vodafone este incantat sa fie sponsorul oficial al concertului sustinut de Madonna in Romania, ca parte a turneului mondial cu cel mai mare succes in momentul de fata. Cu acest nou eveniment, continuam seria concertelor Vodafone Best Music. Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete la concert, inainte de punerea in vanzare pentru publicul larg, de pe site-ul www.myticket.ro, intre 23 februarie si 2 martie 2009”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona online pana la 4 bilete, prin simpla trimitere a unui SMS, cu tarif normal, la numarul 4545. Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, impreuna cu numarul de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site-ul www.myticket.ro, in pagina dedicata concertului Madonna. Incepand cu 3 martie 2009, biletele vor fi disponibile publicului larg, online si prin magazinele Diverta. Din dorinta de a face concertul accesibil unui numar cat mai mare de spectatori, vor exista mai multe categorii de preturi: 120 RON, 160 RON, 600 RON si bilete VIP, la 800 RON."

4 comentarii:

  1. Sot, nu vrea sa mergem la concert, asa ca nu mergem, dar promit ca-l oblig sa mearga la opera!Am pus pe blog poze cu geanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai daca sot nu vrea, sa stii ca s-a inventat mersul cu prietenele :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. sofia, eu de data asta sunt uluita ca a zis ca merge. bine, pana nu-l vad pe stadion nu cred. altfel, vorba bogdanei. mersul cu prietenele e ideal la madonna. eu stiu din experienta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si dragele mele, ca de acum o saptamana s-au intamplat multe si asta am uitat sa mentionez:
    am fost prima persoana care a primit biletele la madonna de la myticket.

    din pacate nu am mai primit si un premiu, ci doar un "doamna, sa ziceti mersi, sunteti chiar prima, altii o sa astepte si trei saptamani sa le primeasca". asta cu mersi a fost drept replica la faptul ca a trebuit sa deturnez niste bani de la destinatia initiala, pentru ca m-am trezit cu omul la usa... noroc ca aveam bani in ziua aia :))

    RăspundețiȘtergere